De MEGA E-Scouty

Unieke ontwerpen met de beste prestaties. 

Wegenbelasting vrij

Daarnaast geen APK verplichting

Wegenbelasting vrij

Daarnaast geen APK verplichting

0% Geluidshinder

100% Comfort

0% Geluidshinder

100% Comfort

Geen autorijbewijs nodig

Alleen een AM rijbewijs

Geen autorijbewijs nodig

Alleen een AM rijbewijs

Avontuurlijk en innovatief

De MEGA E-Scouty

Beschikbaar in de volgende kleuren

Prijs vanaf € 16.739

Stap in de toekomst met MEGA E-Scouty aan je zijde!

Kies voor Elektrisch rijden in een brommobiel

De E-Scouty is een moderne en praktische elektrische brommobiel, ontworpen om mobiliteit te bieden aan mensen van alle leeftijden. Met zijn eigentijdse design en gebruiksvriendelijke kenmerken is dit voertuig niet alleen een stijlvolle keuze, maar biedt het ook gemakkelijke toegang en comfortabel rijplezier.

Het kloppende hart van de E-Scouty wordt gevormd door zijn krachtige elektromotor en accupakket, wat resulteert in een soepele en geruisloze rijervaring. Deze eigenschappen maken het gemakkelijker dan ooit om onderweg te ontspannen en te genieten van het uitzicht. Met een maximumsnelheid van 45 km/u en een indrukwekkende actieradius van tot wel 75 kilometer op één acculading, biedt de E-Scouty voldoende bereik voor dagelijks gebruik.

De E-Scouty is niet alleen praktisch, maar biedt ook een buitengewoon comfortabele rijervaring. Met zijn ergonomisch ontworpen interieur geniet je van elk moment op de weg, zelfs tijdens lange reizen.

Wat de E-Scouty uniek maakt, is zijn inzet voor milieuvriendelijkheid. Het produceert geen schadelijke uitstoot en heeft het geen brandstof nodig, waardoor het een van de meest duurzame brommobielen op de markt is. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor de portemonnee, de onderhoudskosten zijn aanzienlijk lager zijn dan die van traditionele voertuigen.

Kortom, de E-Scouty is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar comfortabele, toegankelijke en duurzame mobiliteit. 

Laat u overtuigen

Vraag vrijblijvend een proefrit aan

Video afspelen