De e-Crossover Premium

Een ruimtelijke brommobiel met een hoge instap

Wegenbelasting vrij

Daarnaast geen APK verplichting

Wegenbelasting vrij

Daarnaast geen APK verplichting

0% Geluidshinder

100% Comfort

0% Geluidshinder

100% Comfort

Geen autorijbewijs nodig

Alleen een AM rijbewijs

Geen autorijbewijs nodig

Alleen een AM rijbewijs

Groots en duurzaam

De Aixam e-Crossover Premium

Beschikbaar in de volgende kleuren

Prijs vanaf € 20.439

Geniet van comfortabele en duurzame mobiliteit

Kies voor Elektrisch rijden in een brommobiel

De Aixam e-Crossover Premium vertegenwoordigt het beste van beide werelden: het comfort en de luxe van een SUV gecombineerd met de wendbaarheid en efficiëntie van een brommobiel. Met zijn hoge instap biedt deze SUV brommobiel een unieke mobiliteitsoplossing voor diegenen die op zoek zijn naar zowel gemak als stijl.

Het interieur van de Aixam e-Crossover Premium is ruim en comfortabel, ontworpen om een ontspannen en luxueuze rijervaring te bieden. De hoge instap maakt het gemakkelijk om in en uit de brommobiel te stappen, waardoor het geschikt is voor bestuurders van alle leeftijden. De e-Crossover Premium biedt voldoende beenruimte en opbergmogelijkheden, waardoor comfort en gebruiksgemak centraal staan.

De Aixam e-Crossover Premium is uitgerust met een elektrische aandrijving, wat niet alleen betekent dat het een stille en schone rijervaring biedt, maar ook dat het milieuvriendelijk is. Deze brommobiel stoot geen schadelijke uitlaatgassen uit en draagt bij aan een verminderde ecologische voetafdruk. Het elektrische aandrijfsysteem zorgt voor een soepele acceleratie en efficiëntie, perfect voor stadsvervoer en korte ritten.

Laat u overtuigen

Vraag vrijblijvend een proefrit aan

Video afspelen