Het e-Aixam assortiment

Ervaar de kracht van elektrisch rijden met de Elektrische modellen van Aixam!

Wegenbelasting vrij

Daarnaast geen APK verplichting

Wegenbelasting vrij

Daarnaast geen APK verplichting

0% Geluidshinder

100% Comfort

0% Geluidshinder

100% Comfort

Geen autorijbewijs nodig

Alleen een AM rijbewijs

Geen autorijbewijs nodig

Alleen een AM rijbewijs

Ontdek de toekomst van mobiliteit met de

e-Aixam brommobielen

E-City Sport

De Aixam E-City Sport is naast sportief ook een compacte stadsauto

E-Coupé Sport

Comfortabel en elegant, dat is in twee woorden de Aixam E-Coupé samengevat.

E-Coupé GTI

Een unieke ervaring, dat is wat de Aixam E-Coupé GTI biedt.

E-Crossover Premium

De eerste elektrische SUV AIXAM, voorzien van een hoge instap!

Geniet van comfortabele en duurzame mobiliteit

Kies voor Elektrisch rijden in een brommobiel

Aixam is een toonaangevende fabrikant van brommobielen en heeft de laatste jaren flink geïnvesteerd in elektrische aandrijving. Het resultaat is een reeks stille en comfortabele elektrische brommobielen die een duurzaam alternatief bieden voor conventionele brandstofvoertuigen.

De elektrische brommobielen van Aixam zijn ontworpen met het oog op zowel prestaties als duurzaamheid. Ze hebben een krachtige elektromotor en een accupakket, waardoor u uw mobiliteit behoud. Bovendien zijn ze stil en stoten ze geen schadelijke stoffen uit, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in stedelijke omgevingen.

Naast hun prestaties zijn de elektrische brommobielen van Aixam ook opvallend stijlvol en goed uitgerust. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen en bieden ruimte voor passagiers en bagage. Ook beschikken ze over moderne functies zoals airconditioning en infotainmentsystemen.

Maar wat de elektrische brommobielen van Aixam echt onderscheidt, is hun milieuvriendelijkheid en zuinigheid. Ze verbruiken geen benzine of diesel en produceren geen CO2-uitstoot, waardoor ze een aanzienlijk kleinere ecologische voetafdruk hebben dan conventionele voertuigen. Bovendien heeft Aixam de eerste SUV brommobiel op de markt gebracht wat zorgt voor een fijne hoge instap.

In het kort bieden de elektrische brommobielen van Aixam een aantrekkelijk alternatief voor de brandstof voertuigen. Ze zijn stil, efficiënt, stijlvol en milieuvriendelijk en bieden een comfortabele en praktische manier van vervoer, van de dagelijkse rit naar het werk tot de wekelijkse rit naar de supermarkt.

Laat u overtuigen

Vraag vrijblijvend een proefrit aan

Video afspelen