De e-City Sport

Ervaar de sportieve kant van duurzaamheid met de Aixam E-City Sport!

Wegenbelasting vrij

Daarnaast geen APK verplichting

Wegenbelasting vrij

Daarnaast geen APK verplichting

0% Geluidshinder

100% Comfort

0% Geluidshinder

100% Comfort

Geen autorijbewijs nodig

Alleen een AM rijbewijs

Geen autorijbewijs nodig

Alleen een AM rijbewijs

Compact en sportief

De Aixam e-City Sport

Beschikbaar in de volgende kleuren

Prijs vanaf € 17.239

Geniet van comfortabele en duurzame mobiliteit

Kies voor Elektrisch rijden in een brommobiel

De Aixam E-City Sport is een opvallende en sportieve elektrische brommobiel die speciaal is ontworpen voor zowel ouderen als jongeren die mobiel willen blijven. Dit model biedt niet alleen stijl, maar ook een gemakkelijke toegang en comfortabel rijcomfort.

Het hart van de Aixam E-City Sport is de elektromotor en het accupakket. Dit zorgt voor een soepele en stille rijervaring, waardoor het gemakkelijker is om onderweg te ontspannen en van het landschap te genieten. De Aixam E-City Sport heeft een topsnelheid van 45 km/u en een indrukwekkende actieradius van tot wel 75 kilometer op één acculading, wat ruim voldoende is voor dagelijks gebruik.

De Aixam E-City Sport is niet alleen sportief, het is ook zeer comfortabel en gemakkelijk toegankelijk.  Het heeft een ergonomisch ontworpen interieur dat zorgt voor een comfortabele rijervaring, zelfs tijdens lange ritten.

Maar wat de Aixam E-City Sport echt bijzonder maakt, is zijn milieuvriendelijkheid. Het produceert geen schadelijke uitstoot en verbruikt geen brandstof, waardoor het een van de meest duurzame voertuigen op de markt is. Dit maakt het niet alleen beter voor het milieu, maar ook voordelig voor de portemonnee, aangezien de kosten voor brandstof en onderhoud aanzienlijk lager zijn dan bij een conventioneel voertuig.

In het kort is de Aixam E-City Sport de ideale keuze voor ouderen die mobiel willen blijven. Het is snel, efficiënt, comfortabel en gemakkelijk toegankelijk, en biedt een duurzame en betrouwbare manier om te reizen.

Laat u overtuigen

Vraag vrijblijvend een proefrit aan

Video afspelen