De e-Coupé GTI

Met zijn sportieve ontwerp is de Aixam e-Coupé GTI de brommobielvan de toekomst, vandaag al beschikbaar.

Wegenbelasting vrij

Daarnaast geen APK verplichting

Wegenbelasting vrij

Daarnaast geen APK verplichting

0% Geluidshinder

100% Comfort

0% Geluidshinder

100% Comfort

Geen autorijbewijs nodig

Alleen een AM rijbewijs

Geen autorijbewijs nodig

Alleen een AM rijbewijs

Sportief en duurzaam

De Aixam e-Coupé GTI

Beschikbaar in de volgende kleuren

Prijs vanaf € 20.739

Luxueus en sportief uitgevoerd

Kies voor Elektrisch rijden in een brommobiel

De Aixam e-Coupé GTI vertegenwoordigt een nieuwe benadering van elektrische mobiliteit, waarbij innovatie en sportiviteit samenkomen in een compacte, stijlvolle auto. 

Met een elektrische aandrijving onder de motorkap biedt de Aixam e-Coupé GTI rijcomfort zonder de uitstoot van schadelijke stoffen. Hij is ideaal voor stedelijke omgevingen en de ritten van dorp naar dorp. De GTI is ontworpen met de toekomst in gedachten, waarbij duurzaamheid en comfort voorop staan.

De Aixam e-Coupé GTI biedt aanzienlijke voordelen voor bestuurders die mobiel willen blijven. Met zijn compacte formaat en wendbaarheid is deze brommobiel ideaal voor stadsvervoer. Dit maakt de Aixam e-Coupé GTI tot een geschikte keuze voor bestuurders die veilig en met vertrouwen de weg op willen.

Een opvallend kenmerk van de Aixam e-Coupé GTI is de mogelijkheid om de brommobiel volledig aan te passen aan de wensen en behoeften van de bestuurder. Van kleurenopties en interieurafwerkingen tot geavanceerde infotainmentsystemen en veiligheidspakketten, de GTI biedt een breed scala aan personalisatie-opties. Hierdoor kan elke bestuurder zijn eigen unieke voertuig creëren. Deze flexibiliteit maakt de Aixam e-Coupé GTI niet alleen een praktische keuze, maar ook een geheel persoonlijke, waarbij elke bestuurder de mogelijkheid heeft om zijn of haar brommobiel volledig naar eigen wens samen te stellen en van talloze opties te voorzien.

Laat u overtuigen

Vraag vrijblijvend een proefrit aan

Video afspelen